Cirkelstad Amsterdam

In Amsterdam hebben we een community opgezet en verschillende pilotprojecten opgepakt. Of het nou gaat over het gemeentelijke beleid, bouwprojecten of een lespakket voor leerlingen. Langzaam groeide de behoefte om ook gezamenlijk projecten op te pakken. Mede met het Bouwprogramma zorgen we voor begeleiding op projectniveau en ontwikkelen we aanvullende instrumenten.

De activiteiten in Amsterdam worden uitgevoerd als onderdeel van het overkoepelende programma voor de Metropoolregio Amsterdam (MRA); binnen het MRA-programma vallen de Cirkelstede Almere, Amsterdam, Haarlemmermeer, Purmerend en Zaanstad.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Amsterdam? Neem contact op met Wouter van Twillert, spinner in Amsterdam.

Liesbeth Willemsen

Spinner Cirkelstad Almere, Cirkelstad Amsterdam, Cirkelstad Purmerend, Cirkelstad Haarlemmermeer, Cirkelstad Zaanstad


06 144 822 82

Nieuws uit Cirkelstad Amsterdam

Partners in Amsterdam

Als partner van Cirkelstad Amsterdam maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Amsterdam. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: