Cirkelstad Amsterdam

In Amsterdam zijn we twee jaar actief. Deze twee jaar hebben we gebruikt om een actieve community op te zetten en verschillende pilotprojecten op te pakken. Of het nou gaat over het gemeentelijke beleid, bouwprojecten of een lespakket voor leerlingen. Langzaam groeide de behoefte om ook gezamenlijk projecten op te pakken. Mede met het Bouwprogramma zorgen we voor begeleiding op projectniveau en ontwikkelen we aanvullende instrumenten.


Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Amsterdam? Neem contact op met Wouter van C-Creators, spinner in Amsterdam.

Wouter van Twillert

Spinner Amsterdam, Haarlemmermeer, Zaanstad

06  1418 4471


Meer uit Cirkelstad Amsterdam


Partners in Amsterdam

Als partner van Cirkelstad Amsterdam maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Onderaan deze pagina zie je de partners die zijn aangesloten bij deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.