Cirkelstad Zaanstad

In Zaanstad zijn we sinds november 2018 actief. Gemeente Zaanstad is ambitieus op het gebied van circulariteit en wil bestaande en toekomstige gebiedsontwikkeling circulair uitvragen, ontwerpen en bouwen. Om stappen te maken naar deze ambitie, voeren we samen met de gemeente verschillende pilotprojecten uit voor gebiedsontwikkeling en woningbouw.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Zaanstad? Neem contact op met Vera van Maaren of Wouter van Twillert.

Vera van Maaren

Spinner Cirkelstad Zaanstad

06 141 844 71

Wouter van Twillert

Spinner Cirkelstad Amsterdam


06 1418 44 71

Nieuws uit Cirkelstad Zaanstad

Partners in Zaanstad

Als partner van Cirkelstad Zaanstad maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Zaanstad. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: