Cirkelstad Zaanstad

In Zaanstad zijn we sinds november 2018 actief. Gemeente Zaanstad is ambitieus op het gebied van circulariteit en wil bestaande en toekomstige gebiedsontwikkeling circulair uitvragen, ontwerpen en bouwen. Om stappen te maken naar deze ambitie, voeren we samen met de gemeente verschillende pilotprojecten uit voor gebiedsontwikkeling en woningbouw.

De activiteiten in Zaanstad worden uitgevoerd als onderdeel van het overkoepelende programma voor de Metropoolregio Amsterdam (MRA); binnen het MRA-programma vallen de Cirkelsteden Almere, Amsterdam, Haarlemmermeer, Purmerend en Zaanstad.

Contact

Heb je vragen of wil je je aansluiten als partner bij Cirkelstad Zaanstad? Neem contact op met Vera van Maaren of Wouter van Twillert.

Wouter van Twillert

Spinner Cirkelstad Almere, Cirkelstad Amsterdam, Cirkelstad Purmerend, Cirkelstad Haarlemmermeer, Cirkelstad Zaanstad


06 1418 44 71

Rosa Kip

Spinner Cirkelstad Biobased


06 55100709

Nieuws uit Cirkelstad Zaanstad

Partners in Zaanstad

Als partner van Cirkelstad Zaanstad maak je actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningbouwcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen en vastgoedbeheerders. Ook onderwijsinstellingen en vertegenwoordigers van ‘talenten uit de wijk’ zijn als partners vertegenwoordigd.

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in Zaanstad. Benieuwd wie meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: