Cirkelstad Zaanstad

In Zaanstad zijn wij sinds november 2018 actief. De gemeente Zaanstad is ambitieus op het gebied van circulariteit. De gemeente Zaanstad wil namelijk bestaande en toekomstige gebiedsontwikkeling circulair uitvragen, ontwerpen en bouwen. Om stappen te maken naar deze ambitie, doen we samen met de gemeente verschillende pilotprojecten voor gebiedsontwikkeling en woningbouw

Contact

Heb je vragen of wil je aansluiten als partner bij Cirkelstad Zaanstad? Neem contact op met Imme of Wouter, spinners in Zaanstad. In Zaanstad wordt vier keer per jaar een Community of Practice georganiseerd, neem gerust contact op met een spinner om een keer mee te kijken. Het overzicht van de data vind je hier.

Vera van Maaren

Spinner in Zaanstad

Wouter van Twillert

Spinner in Amsterdam en Purmerend

06 1418 44 71

Nieuws uit Cirkelstad Zaanstad

Partners in Zaanstad

Als partner van Cirkelstad Zaanstad maakt u actief deel uit van een groep van regionale koplopers. Partners zijn afkomstig uit alle geledingen van de bouw, zoals woningcorporaties, afvalverwerkers, architecten, ondernemers, overheden, kennisinstellingen, vastgoedbeheerders, etc. 

Hieronder zie je de partners die zijn aangesloten in deze Cirkelstad. Benieuwd wie al meedoen in andere Cirkelsteden? Lees dan meer over college, partners en vrienden van Cirkelstad.

Partners in de regio: